Utorak, 19. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sloboda banjalučki Borac dočekuje u Banovićima, Tuzla City će biti domaćin u Srebreniku

Preuzmite sliku

Tuzla City u gradskom derbiju ugostio je Slobodu na stadionu Banja Ilidža u Gradačcu, a danas je stigla potvrda da će u nastavku sezone igrati u Srebreniku. Iz tabora Slobode je objavljeno da će ekipu Borca dočekati u Banovićima. 

Komisija za licenciranje Nogometnog saveza BiH danas je posjetila Srebrenik i dala zeleno svjetlo za odigravanje utakmica m:tel Premijer lige na Gradskom stadionu na kojem će već od srijede istrčati nogometaši Tuzla Cityja i Posušja.

  • “Kolektiv OFK Gradina je ponosan što će zbog jednog od najboljih travnjaka u državi imati priliku ugostiti naše prijatelje, a ovim putem pozivamo sve ljubitelje nogometau Srebreniku da u nastavku sezone damo podršku tuzlanskom premijerligašu koji je sinoć furiozno savladao ekipu FK Sarajevo. Kako će FK Tuzla City već od srijede odigrati svoju prvu utakmicu i to sa ekipom HŠK Posušje, Uprava i menadžment OFK Gradina im želi puno sportskih uspjeha, te želimo da se osjećaju, i na stadionu, i u gradu Srebreniku, kao kod svoje kuće”, saopćeno je iz OFK Gradina.

    Vezano | Na Tušanj se vraća Međunarodni memorijalni turnir Mustafa Hukić – Huka 

    “Crveno-crni će banjalučki Borac ugostiti na Gradskom stadionu u Banovićima. Teren se priprema za subotnji meč kako bi obje ekipe imale odlične uslove za igru.” naveli su iz Slobode uz priložene fotografije terena u Banovićima.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje