Ponedjeljak, 29. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Skandal u selekciji Brazila: Zvijezde do ranih jutarnjih sati partijale sa influenserkama

Preuzmite sliku

Fudbalska reprezentacija Brazila napravila je veliki kiks u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Karioke su u Cuiabi remizirali s autsajderom Venecuelom (1:1), a nakon utakmice pojavile su se informacije da su pred utakmicu Neymar, Vinicius Junior i Richarlison lumpovali do zore.

Brazilski novinar Matheus Baldi odlučio je javno iznijeti informacije o skandalu unutar selekcije Karioka koji se dešavao pred utakmicu s Venecuelom u Cuiabi u kojoj je Brazil neočekivano remizirao protiv apsolutnog autsajdera Venecuele.

Prema njegovim informacijama noć pred utakmicu nekoliko brazilskih zvijezda je partijalo, a tri Instagram influencerice su viđene kako izlaze iz hotela u ranim jutarnjim satima.

Baldi je objavio kako su partijali Neymar, Vinicius Junior i Richarlison. Neymar je završio s Rebecom Ribeirom, Vini s Leticiom Sogiro, a Richarlison s Ritom Lopes. Objavio je i njihove fotografije.

“Skandal! Nije nikakvo čudo što su remizirali s Venecuelom nakon onog što se priča u Cuiabi i partiju u koju su umiješani Neymar, Vini i Richarlison”, istakao je ovaj novinar.

Većina brazilskih medija objavila je ovu priču i ovim fudbalerima sigurno neće biti lako izaći pred navijače koji su bili veoma bijesni.

Jasno su to pokazali i nakon utakmice. Neymar je po izlasku sa stadiona pogođen u glavu, dobio je žestoke zvižduke i provokacije i jasno je da ga baš i ne vole fanovi u njegovoj zemlji.

Viniciusu Junioru s druge strane mnogi zamjere što vodi život koji je poput Neymarovog. Smatraju da bi trebao smanjiti partijanje ako želi postati najbolji na svijetu.

Ipak, očigledno ga je iskusni sunarodnjak uzeo pod svoje. Često zajedno izlaze i koriste čak i trenutke u nacionalnom timu kako bi se provodili.

Treći član Richarlison je čovjek kojem apsolutno ništa nije bitno osim novca i dobre zabave, pa je i najavio da će nakon što zaradi još nekoliko miliona kupiti vlastito ostrvo i uživati s djevojkama.

Brazilci su definitivno nepopravljive barabe i ovo je samo još jedan dokaz tome.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje