Ponedjeljak, 20. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Samoljepljiva sličica Luisa Rubialesa prodaje se za hiljadu eura, prije skandala koštala 1 euro

Preuzmite sliku

Stara samoljepljiva sličica predsjednika Španjolskog nogometnog saveza Luisa Rubialesa (46), koji je prije dvije sedmice izazvao skandal poljupcem u usta nogometašice Jennifer Hermoso, dostigla je u subotu cijenu od 1000 eura na internetskoj stranici Wallapop, gdje se trguje rpolovnim predmetima.

Rubiales je kao igrač nastupao od 2004. do 2005. za španskog prvoligaša Levante, a upravo je sličica iz tog vremena postigla rekordnu vrijednost. Više je prodavača koji se nadaju zaradi zahvaljujući skandalu koji ga je učinio međunarodno poznatim.

“Sličica Rubiales, Levante UD 2004-05, s kosom 850 eura”, piše u jednom oglasu. U drugom je cijena 1000 eura. Posljednjih dana se sličica na kojoj je mladi Rubiales u crveno-plavom dresu, dok je još imao kosu, mogla kupiti i po znatno nižoj cijeni, između 1 i 5-50 eura.

Albumi za skupljanje sličica fudbalera desetljećima su popularni u Španiji.

Rubiales predsjeda savezom od 2018. godine, a 20. augusta je u Sydneyju zasjenio proslavu nogometašica Španije koje su s 1:0 pobijedile Englesku u finalu Svjetskog prvenstva.

Podsjećamo, on je tokom svečane dodjele zlatnih medalja primio rukama za glavu špansku igračicu Hermoso (33), privukao je k sebi, pa ju poljubio u usta, nakon čega se smijao. Tvrdi da je poljubac bio obostran, a igračica je priopćila da ju je poljubio protivno njenoj volji. (HINA)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,