Četvrtak, 2. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Rade Krunić stiže u Istanbul, Edin Džeko će ga sa delegacijom dočekati na aerodromu

Preuzmite sliku

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić će uskoro biti zvanično predstavljen kao novi igrač Fenerbahcea.

Kako javljaju turski mediji, Krunić će se danas u 15:40 sati pojaviti na aerodromu u Istanbulu, a kapiten Džeko će ga ugostiti.

Naime, Džeko je mnogo više od igrača. Prvi strijelac lige, kao kapiten radi mnoge stvari koje mogu pomoći klubu. Tako je prije dva dana uskočio u pomoć Bonucciu kada je on tek stigao u grad, a danas će imati isti zadatak kada je riječ o njegovom saigraču iz reprezentacije.

“Naš klub, koji nastavlja s naporima u jačanju naše nogometne ekipe tokom prijelaznog roka, postigao je načelni dogovor s veznjakom Radetom Krunićem i njegovim klubom AC Milanom. Fudbaler će danas stići u Istanbul na liječničke preglede i napredne razgovore”, stoji u saopćenju kluba iz Istanbula 

Rade Krunić je član Milana još od 2019. godine, kada je u klub prešao iz Empolija. Sada je za, kako se nagađa, 4.5 do 5 miliona eura postao novi igrač Fenerbahcea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fenerbahçe (@fenerbahce)

“Pozdrav navijači Fenera, stižem u Istanbul. Vidimo se uskoro”, kazao je Krunić u videu koji je objavljen na zvaničnoj Instagram stranici kluba.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,