Četvrtak, 9. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Prekinut niz poraza: Fudbaleri Slobode u Zvorniku ostali neporaženi

Preuzmite sliku

U okviru 10. Kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine fudbaleri Slobode u Zvorniku su ostali neporaženi i na taj način prekinuli niz od tri uzastopna poraza.

Utakmicu u Zvorniku bolje su otvorili domaći fudbaleri koji su u 17. i 19. minuti utakmice imali su dvije prilike za postizanje gola, ali je Fejzić osujetio pokušaje domaćina. Do kraja prvog poluvremena fudbaleri Drine imali su još dvije prilike ali je rezultat ostao 0:0.

  • drina-sloboda33
  • U nastavku susreta Drina nastavila pokušavati doći do gola Fejzića ali mreže su i dalje mirovale. U 59. minuti najizglednija prilika za Slobodu, Muhamed Mujić odlično je šutirao u donji lijevi ugao ali je domaći golman pravovrmeno intervenisao, to je ujedno bila i najbolja prilika za naš tim. Do kraja susreta nije bilo promjena, a crveno-crni se nakon tri uzastopna poraza u Tuzlu vraćaju sa osvojenim bodom.

    Posebno treba istaknuti više od 200 navijača koji su doputovali iz Tuzle i koji su svih 90. minuta pružali nesebičnu podršku fudbalerima Slobode.

    U narednom 11. Kolu BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine (18.10.) na Stadionu Tušanj gostuje ekipa NK Zvijezda Gradačac koja je u ovom kolu na svom terenu odigrala 1:1, te ostala posljednja na tabeli sa osvojenih 5 bodova. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,