Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Počinje kupovina ulaznica za susret BiH – Ukrajina

Preuzmite sliku

Pretprodaja ulaznica za utakmicu baraža za EURO 2024 sa Ukrajinom (21. mart u Zenici) završena je u utorak, a redovna prodaja počinje u četvrtak (7. marta) u 12,00 sati.

FS BiH je saopštio da se redovna kupovina karata može izvršiti putem platforme event.ba te da je registracija obavezna.

Cijene ulaznica su slijedeće: tribina Zapad – 40,00 KM, tribina Istok – 30,00 KM, a za tribine Sjever i Jug po 20,00 KM.

Po prvi put ulaznice će glasiti na ime i prezime kupca te će ulazak na stadion biti moguć isključivo uz ulaznicu i lični dokument, kojim se potvrđuje ime i prezime koje stoji na ulaznici.

Kontrole na ulazima i spoljnim perimetrima oko stadiona će biti velike i iz Saveza ljubazno mole da se poštuju navedena pravila te da se lični dokument i ulaznica pripremi na vrijeme kako ne bi došlo do gužve na ulazima.

Sve ostale informacije vezano za ostala pravila biće dostupne na web portalu www.event.ba kao i na poleđini ulaznice.

O prodaji ulaznica za naredni meč koji će se odigrati 26.03.23. godine na stadionu “Grbavica” javnost će biti obaviještena naknadno.

Milošević objavio spisak za Ukrajinu
Selektor Savo Milošević je u utorak objavio spisak igrača na koje računa za utakmicu protiv Ukrajine.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Ibrahim Šehić (Al Khaleej), Nikola Vasilj (St. Pauli), Kenan Pirić (AEK Larnaca)

Odbrana: Amar Dedić (RB Salzburg), Jusuf Gazibegović (Sturm), Eldar Čivić (Ferencvaros), Sead Kolašinac (Atalanta), Anel Ahmedhodžić (Sheffield United), Adrian Leon Barišić (Basel), Dennis Hadžikadunić (HSV), Renato Gojković (Orenburg), Nihad Mujakić (Ankaragucu)

Vezni red: Rade Krunić (Fenerbahce), Gojko Cimirot (Al Fayha), Ivan Bašić (Orenburg), Benjamin Tahirović (Ajax), Miralem Pjanić (Al Sharjah), Denis Huseinbašić (Koln), Haris Hajradinović (Kasimpasa), Amar Rahmanović (Samara)

Napad: Edin Džeko (Fenerbahce), Ermedin Demirović (Augsburg), Haris Tabaković (Hertha), Nemanja Bilbija (Zrinjski), Said Hamulić (Lokomotiv Moskva), Smail Prevljak (Hertha), Dal Varešanović (Rizespor)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,