Petak, 3. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ovo je hotelska soba u kojoj će boraviti Ronaldo: Nije imao posebne zahtjeve i želje

Preuzmite sliku

Danas je delegacija Portugala odradila i posljednju kontrolu pred sutrašnji dolazak njihovih nogometnih reprezentativaca u hotel “Zenica”.

“Sretni smo što smo ispunili njihova očekivanja, a provirili su i u sobu 507 u kojoj će boraviti Cristiano Ronaldo. U konačnici sve je spremno i u najboljem redu, a posjetioce našeg Hotela informišemo da nećemo biti otvoren za javnost od 15. do 17. oktobra” – saopćili su iz hotela Zenica.

Naime, reprezentacija Portugala prije nekoliko mjeseci izvršila je rezervaciju čitavog hotela kako bi imali maksimalan mir i koncentraciju pred meč sa Bosnom i Hercegovinom na stadionu Bilino polje.

  • Navodno, najveća fudbalska zvijezda današnjice osim zahtjeva za lično obezbjeđenje nije imao druge posebne želje te će boraviti u sobi skoro identičnoj kao i svi drugi reprezentativci Portugala i članovi stručnog štaba.

    Hranu za selekciju Portugala će spremati kuhari hotela Zenica pod nadzorom delegacije Portugala koja već boravi u hotelu dok će objekat hotela biti obezbijeđen jakim policijskim snagama.

    Podsjetimo, nogometna reprezentacija Portugala izborila je plasman na Evropsko prvenstvo pobjedom nad Slovačkom u sedmom kolu kvalifikacija rezultatom 3:2. Strijelac dva gola za portugal bio je upravo Cristiano Ronaldo.

    Višestruki osvajač Zlatne lopte je dosada postigao 857 golova u svojoj profesionalnoj karijeri, a uvjeren je da može dosegnuti cifru od 900 pogotaka.

    Zmajevi predvođeni novim selektorom Savom Miloševićem nakon pobjede u Vaduzu na stadionu Rheinpark nad selekcijom Lihtenštajna u ponedjeljak pred domaćom publikom imaju veliki motiv da se suprostave moćnom Portugalu i pokušaju ostvariti pobjedu koja bi vratila nadu navijačima Zmajeva za odlazak na EURO 2024.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje