Ponedjeljak, 29. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Osoblje Hotela Zenica objavilo fotku s Ronaldom: “Njegov osmijeh govori koliko je zadovoljan uslugom”

Preuzmite sliku

Reprezentacija Portugala večeras će u okviru 8. kola kvalifikacija za Euro odigrati meč protiv naših ‘Zmajeva’.

Da je prisutna ogromna euforija zbog prve zvijezde Portugalaca od slijetanja na tlo Bosne i Hercegovine, najbolje pokazuju prizori sa sarajevskog aerodroma jučer, te današnje ovacije nakon što se Ronaldo pojavio na stepenicama kompleksa Hotela Zenica.

Upravo u ovom poznatom hotelu odsjela je selekcija Portugala. Da Ronaldo i ekipa uživaju u kulinarskim specijalitetima današnjom objavom na zvaničnoj Facebook stranici potvrdilo je osoblje Hotela Zenica.

Naime, oni su objavili fotografiju sa Cristianom te dodali kako njegov osmijeh najbolje pokazuje koliko je zadovoljan uslugom.

Podsjećamo, novi selektor bh. tima Savo Milošević imao je u petak navečer u Vaduzu protiv Lihtenštajna uspješan debi na klupi “Zmajeva” (2:0), a nada se da će i večeras, pred punim tribinama zeničkog stadiona, prikazati dobru igru i ostvariti pobjedu.

Milošević ističe kako “imamo sa čime da se borimo protiv jedne ovakve ekipe”, ali prije svega želi da njegovi izabranici imaju odnos kakav su imali u Vaduzu, gdje su se, dodao je, “dijelom taktički i kroz tu utakmicu u Lihtenštajnu pripremali” za Portugal.

Utakmica počinje u 20:45 sati, a meč će prenositi BHRT. 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje