Ponedjeljak, 29. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Oglasili se BH Fanaticosi: Mjesecima stižu bljuvotine i mahalske priče kako smo “plaćenici”

Preuzmite sliku

Najvatreniji navijači Bosne i Hercegovine, BH Fanaticosi, oglasili su se nakon pobjede BiH u gostima protiv selekcije Lihtenštajna rezultatom 2:0.

Oni  su u jednom trenutku prekinuli meč protiv Lihtenštajna nakon ubacivanja baklji na teren, čime su htjeli da pošalju poruku Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine i izraze nezadovoljstvo njihovim vođenjem. A velikim dijelom meča, čime se utakmica na kraju i završila, uzvikivali su “Savez napolje”.

Kakva je situacija bila govori i činjenica da je kapiten gostiju Edin Džeko prilazio najvatrenijim pristalicama BiH i pokušavao da pronađe zajednički jezik kako bi se utakmica mogla nastaviti.

“Na račun BHF-a posljednih sedmica i mjeseci stigle su razne bljuvotine i mahalske priče kako smo “plaćenici” i slično. Ne treba isključiti činjenicu da najviše takve riječi dolaze od jakih SparTanaca (T je rezervisano kao početno slovo riječi tastatura). Mase na protestima bilo koje vrste dokaz su letargije koja vlada u našem društvu. BHF je uvijek imao jasne stavove i strane za čitavu historiju svog postojanja i tako će ostati vječno, što se može vidjeti na DJELIMA, pa koliko god bila vrijedna ili ne. Za kraj poruka: Ukoliko niste od konkretne pomoći, bolje vam je da zauvijek ZAŠTITE. Preko tuđih leđa nećete promijeniti ništa!” – stoji u saopštenju BH Fanaticosi.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje