Ponedjeljak, 6. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Neymara ostavila djevojka, prevario je 92 puta?

Preuzmite sliku

Bruna Biancardi odlučila je prekinuti vezu s Neymarom samo mjesec dana nakon vijesti da su dobili kćerku.

Coluna do Sodré‘ je ekskluzivno otkrio da uspješni fudbaler Neymar Jr i influenserica Brune Biancardi više nisu zajedno.

Između njih dvoje sada postoji samo korektan odnos zbog malene Mavie, njihove kćerke koja je na svijet došla skoro. Njih dvoje više nisu zaručeni i zbog toga Neymara nimalo ne zabrinjavaju vijesti o njegovom intimnom životu koje kruže internetom.

Službena vijest o kraju veze samo je pitanje vremena.

Iako su samo prije mjesec dana proslavili rođenje svoje kćerkice Mavie, čini se kako ovaj par nije uspio s time očvrstiti svoj odnos.

Naime, brazilski list Correio Brasiliense objavio je vijest kako je Neymar svoju djevojku Brunu prevario više od, pazite sad, 92 puta.

“Nakon 92. izdaje, veza između Neymara i Brune Biancardi je došla do kraja. Njih dvoje već pripremaju službenu objavu, ali održavaju prijateljski odnos zbog svoje kćerke Mavie”, piše Correio Brasiliense.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)

Ovaj put Neymar je navodno prevario svoju partnericu na zabavi 28. oktobra u svojoj vili u Mangaratibi u blizini Rio de Janeira te je Bruna nakon svega odlučila da se konačno rastanu.

“Ne očekujte da će se osoba promijeniti ako ne vidi problem u onome što radi”, poručila je Bruna na svom Instagramu.

Ovo nije prva prevara u posljednjih nekoliko mjeseci pa nas ni ne čudi ovakav splet okolnosti.

Biancardi ima 29 godina i rođena je u Sao Paolu. Studirala je marketing te se bavila manekenstvom, a onda se posvetila influenserskoj karijeri. Neymara je upoznala 2020. godine.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje