Četvrtak, 16. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Napravi najbolji sastav za SP: Pobjedi i osvoji 100 KM od redakcije Tuzlanski.ba

Preuzmite sliku

Odbrojavanje je počelo, manje od 24 sata ostala su do početka Svjetskog prvenstva u Brazilu. U četvrtak 12. juna Mundijal će biti otvoren u 22 sata po našem vremenu utakmicom domaćina Brazila i selekcije Hrvatske.

Sa dosta nestrpljenja očekujemo i nastup naših Zmajeva koji će u nedjelju tačno u ponoć na stadionu Marakana odmjeriti snage sa reprezentacijom Argentine.

Kako bi Mundijal bio što interesantniji i zanimljiviji redakcija portala Tuzlanski.ba odlučila je organizovati nagradnu igru/takmičenje za svoje posjetitelje.

Naime, u pitanju je FIFA World Cup Fantasy. Iskoristite na najbolji mogući način budžet od 100 miliona i napravite svoj idealan tim SP u Brazilu, od ukupno 23 igrača od čega morate kupiti 3 golmana, 7 fubalera koji igraju defanzivnu poziciju, 8 igrača za sredinu terena i 5 napadača.

Nakon toga, odredite kapitena vaše momčadi čiji se bodovi dupliraju, a zatim je potrebno da odaberete formaciju i selektujete prvih 11 fudbalera kojima ćete ukazati najviše povjerenja. Nakon svake radnje sve postavke se automatski snimaju.

Prvi korak koji morate uraditi je registracija, na OVOM LINKU, a zatim svoj nalog aktivirajte putem linka koji će vam doći na mail nekoliko minuta nakon registracije.

  • fifa-tuzlanski
  • Redakcija portala Tuzlanski.ba takođe je izabrala svoj idealan tim, i napravila ligu za takmičenje čitatelja našeg portala. Najuspješnijeg takmičara FIFA Fantasy igre koji se učlani u ligu “Tuzlanski” (1. My Legaues – 2. Search for league, ukucati Tuzlanski) i bude prvi na kraju Svjetskog prvenstva nagraditi ćemo sa novčanim iznosom od 100 KM.

  • prizes-2b8cdc0837fe9ad944269f503af9542c
  • Do sada se je svoje timove napravilo oko 650.000 ljubitelja fudbala širom svijeta, generalni sponzori igre “FIFA World Cup Fantasy” su McDonald's i Hyundai za najuspješnije obezbijedili su vrijedne nagrade. Nagrada za prvog na rang listi nakon završetka Mundijala u Brazilu je novi automobil Kia Soul. Za nešto manje sretne i spretne biće obezbjeđene vrijedne nagrade u vidu adidas dresova, Sony xperia Z-2, mobitela, PlayStation 3, Adidas Brazuca – Fudbalske lopte i ostale vrijedne nagrade koji možete osvojiti i nakon svake završene runde.

  • fantasy-zaglavlje1
  • Dosta razloga da već nakon čitanja ovog članka napravite svoj tim i učlanite se u našu ligu. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje