Četvrtak, 2. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Musemić o Husiću: “Razmišljao sam o njemu kada je trebalo, sad nemam vremena” (VIDEO)

Preuzmite sliku

Odmah nakon susreta Sloboda – Radnik u medijima se pojavila informacija kako je Senad Husić postao novi član FK Sloboda.

Kako bi potvrdili tačnost informacije bili smo kontaktirali smo ovog 25-godišnjeg fudbalera koji je nedavno raskinuo ugovor s mađarskom ekipom DVTK.

On nam je potvrdio kako je sve završeno i da će u ponedjeljak trenirati s ostakom ekipe, međutim to se nije dogodilo.

Na današnjoj press konferenciji, uoči prvog susreta četvrtfinala Kupa BiH između Slobode i Sarajeva, novinari su pitali šefa stručnog štaba FK Slobda Husrefa Musemića vezano za status Senada Husića.

Ne znam ja ko vam je to rekao da je stigao” – odgovorio je Musemić.

Na konstataciju novinara da je informacija bila objavljena u medijima Musemić je kazao: “Jesam li vam ja rekao da je stigao, milslim da nisam. Ja trenutno imam jako puno obaveza i posla da bi sad razmišljao o tome. Ja sam razmišljao o njemu kada je trebalo, a on je razmišljao drugačije, sad ja nemam vremena da razmišljam o njemu” – kao je Husref Musemić.

Kako nezvanično saznajemo iako su predsjednik Husić i njegov prezimenjak Senad bili dogovorili sve uslove vezano za njegov dolazak na Tušanj tome se usprotivio Husref Musemić.

Kada se prvi put pregovaralo sa ovim brzonogim lijevim bekom tokom januarskog prelaznog roka on je navodno imao neke posebne zahtjeve zbog kojih je tada propao angažman, a bio je još uvijek i ugovorom vezan za sa mađarskim Diosgyorijem.

Prema svemu sudeći Musemić je u ovom slučaju jasno svima stavio na znanje ko je šef i ko određuje prvih 11 u timu. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje