Ponedjeljak, 29. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Legendarni Italijan otvorio dušu: Dok mu je otac umirao, njegova supruga bila je s drugim

Preuzmite sliku

Svoju nogometnu karijeru, uprkos ponudama raznih klubova, proveo je u Romi i s njima je, baš kao i s italijanskom nogometnom reprezentacijom, osvojio brojne trofeje. A ne samo da je Francesco Totti cijeloga života bio vjeran jednom klubu, već je bio i vjeran jednoj ženi.

Punih 17 godina Totti je proveo u braku s italijanskom glumicom i modelom Ilary Blasi i s njom dobio troje djece – Chanel, Cristiana i Isabel. Upravo zbog te činjenice mnoge je šokirala vijest u februaru 2022. da je njihovom braku došao kraj, kao i da je Totti već pronašao novu ljubav – atraktivnu Noemi Bocchi.

Ipak, danas jasno i glasno tvrdi da on nije bio krivac za krah njihovog braka, kao i da je cijelo vrijeme svojoj ženi bio vjeran. No, Ilary Blasi, koja je trenutno u vezi s njemačkim poduzetnikom Bastianom Mullerom, time se i ne može pohvaliti. Upravo o tim trenucima Totti je sada i javno progovorio.

“Zbog koronavirusa sam izgubio oca i u tim trenucima moja žena nije bila sa mnom. Uzeo sam njezin mobitel, što inače nisam radio, i pronašao poruke. Nakon toga više nisam mogao spavati. Ništa više nije bilo isto”, rekao je Francesco Totti i dodao:

“Kada mi je najviše bila potrebna, moje supruge nije bilo. Do mene su dolazile glasine: ‘Čuj, Ilary ima drugog’, no u stvarnosti je imala više od jednog. 20 godina sam joj vjerovao, a onda su počela stizati upozorenja od raznih ljudi kojima vjerujem. Jednom sam pogledao njezin mobitel i vidio poruku posrednika između Ilary i treće osobe u kojoj je pisalo da se vide u hotelu”.

Dotaknuo se Totti i svoje veze s Noemi Bocchi, a on tvrdi da svoju bivšu ženu nikad nije prevario: “Bilo je dosta glasina da smo varali jedno drugo, no nismo. Činjenica je da sam upao u depresiju… Pretvarao sam se da je sve u redu, ali to nisam bio ja. Iz tog sam svega izašao zahvaljujući Noemi”.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje