Petak, 3. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Komazec se emotivno oprostio od Slobode: “Toliko prijatelja sam stekao u Tuzli…”

Preuzmite sliku

Doskorašnji centarfor Slobode iz Tuzle Nikola Komazec se putem svog zvaničnog “Facebook” profila oprostio od ovog kluba.

Nikola Komazec je nedavno postao novi fudbaler Rudara iz Prijedora, ali je odlučio da se putem društvenih mreža oprosti od Slobode gdje je proveo proteklih godinu dana.

“Proveo sam prelepih godinu dana u Tuzli, nosio dres velikog kluba i zaista je bila ogromna čast igrati za Slobodu. Nažalost nismo ostvarili dobar rezultat sticajem raznih okolnosti, zaslužili smo više sigurno. Ipak, pamtiću ovu godinu kao jednu od najlepših u karijeri. Davao sam sve od sebe i pošteno branio crveno crne boje. Velika emocija bila je uvijek prisutna i drago mi je da su to ljudi prepoznali. Jedni od najboljih saigrača koje sam imao, sjajni momci sa kojima sam se ludački radovao svakom uspjehu, ali i tugovao. Hvala im od srca i sigurno ćemo nastaviti druženje na terenu i van njega” – napisao je Komazec pa dodao:

“Toliko prijatelja sam stekao za cijeli život u Tuzli, to će uvijek biti moja druga kuća i rijetko gdje će čovjek takvo gostoprimstvo da doživi. Posebna zahvalnost ide svim navijačima koji istinski vole klub, koji žive za njega. Toliki aplauzi meni i ekipi, pjesma koju sam doživljavao svaku utakmicu da mi pjevaju (nije za pisanje ovde ali zna se koja je). Toliku podršku na stadionu, ulici, svakom koraku sam rijetko gdje doživio i hvala vam od srca. Sticajem okolnosti nisam ostao u klubu za sljedeću sezonu, ali sam siguran da ću se uskoro vratiti u dres Slobode i pomoćš da se klub vrati tamo gde mu je mjesto, u vrh bh. fudbala. Hvala vam za svu ljubav i želim vam već ove godine da ostvarite zacrtane ciljeve. Vidimo se uskoro na Tušnju”.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,