Subota, 11. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Hit snimak s tribina u Kataru: Utakmicu pratio muškarac koji nevjerovatno sliči Đokoviću

Preuzmite sliku

Na prvoj utakmici Svjetskog prvenstva u Kataru zabilježen je veliki broj ljudi, a pritom je snimljen i jedan komičan prizor koji je stvorio poveznicu između srbijanskog tenisera Novaka Đokovića i smotre najboljih nogometnih selekcija svijeta.

Na utakmici kojom je otvoreno prvo Svjetsko prvenstvo u arapskom svijetu zabilježena je sjajna posjećenost, a stadion je, prema izvješću medija, popunilo više od 67.000 navijača, uprkos kapacitetu stadiona od 60.000.

Snimci atmosfere s prve utakmice koja se odigrala između Katara i Ekvadora, te završila neslavno za domaćina, preplavili su internet, a jedna od njih tiče se i Đokovića.

Naime, neko je primijetio kako je utakmicu iz VIP dijela pratio muškarac koji nevjerovatno podsjeća na srbijanskog tenisera. On je mirno sjedio na svom mjestu, obučen u tradicionalnu arapsku odoru, kanduru, što je neko odlučio snimiti i postaviti na Instagram.

Inače, Đoković je po završetku meča iskoristio priliku i da na poseban način podrži nogometaše Srbije koji su u Katar otputovali s velikim očekivanjima.

“Bit ću sigurno na finalu Svjetskog prvenstva. To je sigurno, tako da Srbija mora biti u finalu”, rekao je i poželio im sreću.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,