Petak, 3. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Futsal reprezentativci BiH u finalu turnira “Par Selo CUP 2019”

Preuzmite sliku

Na igralištu Osnovne škole “ Pasci”  u subotu navečer od 20.00 sati igraju se finalne utakmice noćnog VIII. Malongometnog turnira “ Par Selo CUP 2019”  kojeg organizuje Udruženje mladih Par Selo- Dubrave

Organizatori najavljuju spektakularnu noć malog fudbala u kojoj će zaigrati gotovo cijela futsal reprezentacija BiH za različite ekipe.

Na ovogodišnjem turniru učestvovale su 24 seniorske ekipe iz Federacije Bosne i Hercegovine, Republike Srpske te Brčko Distrikta.  Najbolja ekipa dobit će nagradu od 5 000 KM, a nagrađeni će biti najbolji igrači, golmani kao i fair play ekipa. Utakmice sude licencirane sudije iz Premijer futsal lige BiH kao i sudija sa licencom FIFE.

“ Dosadašnje utakmice su bile izuzetno dobre i kvalitetne ali pravi izazov i spektakl slijedi u subotu navečer kada se igraju finalni mečevi. Očekuje nas vrhunac ovog sportskog događaja koji će biti začinjen sa zvučnim futsal imenima iz naše reprezentacije ali i futsal reprezentativcima iz regije. “- kazao je Boris Filipović, predsjednik Udruženja i pozvao sve sugrađane da dođu i istinski uživaju u čarima malog fudbala u prirodnom ambijentu uz druženje i nova poznanstva.

U finalnoj noći svi posjetioci mogu uživati u bogatoj ugostiteljskoj ponudi, muzičko zabavnom programu u kojem učestvuje učesnici Zvezda Granda te u vrhunskom vatrometu. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje