Petak, 3. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

FK Sloboda i Plava Medical Group potpisali ugovor o saradnji/sponzorstvu

Preuzmite sliku

Predstavnici Plave Medical Group i FK Sloboda Tuzla potpisali su danas ugovor o saradnji/sponzorstvu.

Na ovaj način crveno-crna porodica je bogatija za novog člana, proširena je tehnološki najmodernijem opremljenom zdravstvenom ustanovom u BiH, gdje rade najeminentniji stručnjaci iz različitih oblasti medicine. Ove godine slave 25. rođendan, a kontinurirano ulažu u razvoj lokalne zajednice i sporta.

Iz ove zdravstvene ustanove nisu krili zadovoljstvo današnjom ozvaničenom saradnjom , što će u narednih godinu dana sarađivati sa Slobodom i biti na raspolaganju svim igračima koje nose Slobodin dres.

“Prošle godine smo renovirali jedno dječije igralište u našem gradu. Što se tiče ove saradnje prije svega želimo promovisati sportski i zdrav život, a FK Sloboda će imati našu podršku da im stojimo na raspolaganju sa svojim stručnim kadrom, najsavremenijom opremom na 7 lokacija. Želimo im puno sreće na sportskom terenu, a mi smo tu da zdravstveni bilten bude najbolji mogući u nastavku sezone”, istakao je Almir Majstorović generalni menadžer Plava Medical Group.

Zadovoljstvo je sarađivati sa zdravstvenom ustavom koja je od 1998. godine u potpunosti fokusirana na svoje korisnike. Eldar Jusufović generalni direktor Slobode smatra da je današnje potpisivanje ugovora, ali i nastavak sklapanja saradnje sa uspješnim ustanovama i kompanijama u BiH, put kojim FK Sloboda treba ići i u budućnosti.

  • ” Sretan sam što smo ozvaničili ovu saradnju koja je postojala i u nekom ranijem periodu. Drago mi je što se Plava Medical Group bazira prvenstveno na lokalnoj zajednici i sportu gdje svojim radom, kadrovima i stručnosti mogu biti primjer svim drugima. Nadam se da je ovo tek početak saradnje koju ćemo u budućnosti podići na jedan veći nivo. Složili smo se da je ovo tek početak, a da ćemo u narednom periodu raditi na drugim stvarima”, istakao je Eldar Jusufović generalni direktor FK Sloboda.

    “Drago mi je što Plava Medical Group sarađuje i sa drugim sportskim kolektivima u gradu gdje se vidi njihov doprinos prema sportu i lokalnoj zajednici. Mi iz FK Sloboda ćemo se potruditi da kroz marketing i naš rad to sve bude na vrhunskom nivou”, zaključio je Jusufović.

    Ovom prilikom sponzoru Plava Medical Group uručen je i prigodan poklon, dres FK Sloboda, čime je ozvaničena saradnja u idućih 12 mjeseci. (FK Sloboda)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje