Ponedjeljak, 29. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Eduardo da Silva najavio dolazak u Tuzlu: Stavljam se na raspolaganje Slobodi

Preuzmite sliku

Danas je u Zagrebu obavljena prva runda pregovora između predstavnika FK Sloboda Tuzla i proslavljenog hrvatskog reprezentativca Eduarde da Silve.

Razgovor je protekao u konstruktivnom dijalogu u kojem je gospodinu da Silvi predočena struktura našeg kluba i njegovi kapaciteti, plan budućeg razvoja, kratkoročne i dugoročne ambicije kao i opterećenja u funkcionisanju kluba.

“Izuzetno sam počastvovan radnim sastankom sa predstavnicima FK Sloboda. Dobio sam više nego dovoljno informacija o klubu i gradu Tuzla. Detaljno su mi prezentovani klupski planovi i vizija. Zahvalan sam ljudima iz kluba jer su došli u službenu posjetu. Imao sam dosta neformalnih poziva u mnoge klubove, ali ovo je prva službena posjeta nekog kluba. Inicijalno smo dogovorili smjernice za naredni period, stavljam se na raspolaganje Slobodi. Zbog privatnih obaveza moram da se vratim u Brazil ali moji saradnici nastavljaju komunikaciju sa predstavnicima Slobode. U što kraćem periodu planiram posjetiti Slobodu i Tuzlu i formalizirati svoju ulogu u klubu” – rekao je proslavljeni fudbaler.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje