Četvrtak, 2. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Dok nacija željno iščekuje ime novog selektora, Barbarez uživa u životu bez fudbala (FOTO)

Preuzmite sliku

Nakon što je izglasano nepovjerenje Safetu Sušiću, djelatnici u NSFBiH aktivno rade na pronalasku novog selektora, pred kojim će biti ostvarenje samo jednog cilja: Plasman  na EURO 2016 u Francuskoj.

  • sergej-barbarez-penzijs45
  • U vrlo bliskoj budućnosti čelnici Fudbalskog saveza BiH obavit će sastanak sa Vahidom Halilhodžićem kako bi razgovarali o njegovom preuzimanju fudbalske reprezentacije naše zemlje. Ukoliko Halilhodžić ne pristane na dogovor među mogućim nasljednicima Safeta Sušića spominju se imena poput Hadžibegića, Baždarevića, Amara Osima i brojna druga.

    Sergej Barbarez, legendarni bosanskohercegovački fudbaler i bivši kapiten reprezentacije nakon aktivnog igranja fudbala i okončanja karijere zanimaciju pronalazi daleko od fudbalskih terena a svoje “penzionerske” dane provodi, družeći se sa svojom “ekipom”, igrajući poker na prestižnim turnirima, a nekoliko puta se oprobao i za DJ pultom.

    I dok se brojni velikani bh. fudbala direktno ili indirektno nameću i takmiče za užarenu selektorsku stolicu, Barbarez daleko od svijeta fudbala uživa i odmara, bez i najmanje želje za trenerskim/selektorskim angažmanima i povratkom na fudbaleske terene, bar za sada…

    (Tuzlanski.ba / Foto: Instagram)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,