Nedjelja, 28. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Dječaci iz SK Bambi prešli su u FK Sloboda

Preuzmite sliku

Pionirsku selekciju FK Sloboda pojačalo 12 novih igrača.

Pionirska selekcija FK Sloboda započela je pripreme za novu sezonu, a Crveno – crni će u narednoj takmičarskoj godini biti jači za 12 novih članova.

  • Naime, u dogovoru sa SK Bambi, njihovi mladi fudbaleri, dječaci rođeni 2007. godine postali su članovi FK Sloboda. Kako je rečeno na sastanku vodstva i trenera našeg Omladinskog pogona i roditelja novajlija, svi putevi vode na Tušanj.

    Za talente iz Bambija ovo je velika prekretnica u njihovom daljem razvoju. Postaju članovi crveno – crne porodice i dobijaju priliku za napredak i takmičenje u Premijer ligi BiH.

  • Ovo je do sada najmasovniji prelazak iz jedne tuzlanske škole fudbala u naš klub. I ranije su talenti iz SK Bambi oblačili crveno – crni dres, no bili su to pojedinačni slučaji. Ovoga puta u FK Sloboda dolazi 12 talenata koji će sigurno pojačati naše redove i postati budućnost Kluba.

    Članovi FK Sloboda postali su: Tarik Jašarević, Burhan Đulović, Armin Ramić, Amar Muratbegović, Vedad Mahmutović, Sinan Hamzić, Ilham Kozarević, Faruk Đug, Vezir Nezirović, Amar Omerčević, Bakir Husić i Faris Feukić.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,