Petak, 3. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Direktorica FK Sarajevo odgovorila na prijetnje navijača: Dođite lično, svaki radni dan, znate gdje sam

Preuzmite sliku

Direktorica FK Sarajevo Ajla Alimanović na svom Instagram profilu objavila je informaciju kako često dobija prijetnje zbog rezultata Bordo kluba te je s tim u vezi pozvala sve “hrabre momke” da joj se obrate licem u lice.

Kako je napisala, nakon svakog poraza Sarajeva na spomenutoj društvenoj mreži joj se javljaju navijači te joj “prijete i psuju”, a zasmetalo joj je i kritičko pisanje po forumima.

“Pozivam ove ‘hrabre’ momke, što mi nakon svakog poraza Sarajeva prijete i psuju porukama, da pokažu petlju i dođu reći šta god misle uživo.

  • A isto vrijedi i za vas ‘no name’, ‘još hrabrije’ s foruma. U klubu sam svaki radni dan pa izvolite”, poručila je direktorica FK Sarajevo.

    Bordo tim je danas doživio poraz od Slobode rezultatom 2:0, pa su uvrede i prijetnje vjerovatno nastale nakon završetka spomenute utakmice.

    Sarajevo u ovoj sezoni igra znatno ispod očekivanja navijača, a iako su finansijski najstabilniji klub u ligi, današnji poraz bio im je šesti u ovoj sezoni i nakon 17 odigranih utakmica nalaze se na petom mjestu sa 25 osvojenih bodova.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje