Ponedjeljak, 29. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Bekić se oprostio od dresa “plemića”, aktuelni šampion odmah doveo prvo pojačanje

Preuzmite sliku

Lijevi bek, Almir Bekić, oprostio se danas putem društvenih mreža od Zrinjskog u kojem je proveo prethodne tri sezone.

“Ovim putem bih se želio zahvaliti Zrinjskom na ukazanom povjerenju ove tri godine koje sam proveo u Mostaru. Hvala navijačima, trenerima, medicinskom osoblju, ekonomu, čistačicama, svima koji su bili tu svakodnevno uz nas, bilo je prelijepo biti dio ove priče koja je donijela puno toga lijepog.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Almir Bekic (@bekical19)

Jedna od najljepših stvari zašto ću zauvijek voljeti Mostar je jer se tu rodila moja mala ljubav Emani pa onda sa njom su došle titule, klupski rekordi i uvijek ću pamtiti po lijepom Zrinjski i grad Mostar jer pola mene ostaje zajedno sa vama. Želim vam svu sreću i da nastavite još bolje i još jače. Voli vas vas Beka”, napisao je Bekić na Instagramu.

Bekić je po završetku sezone u kojoj je Zrinjski osvojio duplu krunu postao slobodan fudbaler, a u karijeri je još nosio dres Dinama, Lokomotive, GOŠK-a, Sarajeva i tuzlanske Slobode.

U međuvremenu Zrinjski je dogovorio prvo pojačanje.

Doskorašnji fudbaler Rijeke, Mato Stanić, novi je član „plemića“, potvrdio je danas klub. Saradanja između Mostara i 25-godišnjeg veznog igrača dogovorena je do 2025. godine.

Stanić u Zrinjski stiže iz Rijeke, a u karijeri je još nosio dres Širokog Brijega, Dinama iz Zagreba, Kustošije te Varaždina.

Ove sezone ubilježio je 13 nastupa.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje