Četvrtak, 2. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Atraktivna hrvatska fudbalerka snimila reklamu s Cristianom Ronaldom

Preuzmite sliku

Ana Maria Marković (23) članica je hrvatske ženske fudbalske reprezentacije i jedna od najljepših sportiskinja svijeta, a sada je konačno upoznala Cristiana Ronalda.

Ona je srela portuglaskog asa u sklopu saradnje s Binanceom, jednom od vodećih kompanija za kriptovalute, gdje je jedan od vlasnika i sam Ronaldo.

Marković je na Twitteru objavila kadrove tokom snimanja reklame sa Ronaldom, te se zahvalila Binanceu na prilici da sarađuje sa slavnim Portugalcem.

“Moj najdraži igrač je Cristiano Ronaldo jer je tako disciplinovan. Nosim broj sedam upravo zbog njega, a zahvaljujući njemu igram ovaj sport. On mi je motivacija i simpatija. Nije me briga ima li neko više trofeja od njega. U mom srcu je samo jedan GOAT, a to će uvijek biti Ronaldo”, rekla je svjevremeno Ana Maria.

Ova igračica je rođena u Splitu, ali se preselila u Švicarsku kada je imala 12 godina. Fudbalom se počela ozbiljno baviti s 14 godina, a svoju karijeru gradi u Grasshoppersu gdje je od 2020. godine.

Prelijepa Ana Maria redovno objavljuje i fotografije na svom Instagram računu koji broji nešto više od tri miliona pratitelja.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje