Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Aston Villa objavila fotografiju stadiona Zrinjskog, navijači engleskog tima pitaju: Je li to sve?

Preuzmite sliku

Aston Villa od 18:45 kod Zrinjskog igra utakmicu zadnjeg kola Konferencijske lige. Tim povodom medijima se obratio Unai Emery.

Baskijski trener sjajno vodi hit-ekipu iz Birminghama. Villa je u zadnje vrijeme pobijedila Manchester City i Arsenal, zbog čega je na trećem mjestu u Engleskoj. U skupini KL-a je prva s 12 bodova. Druga je Legija iz Varšave s 9, a trećeplasirani AZ Alkmaar sa 6 bodova. Posljednjeplasirani Zrinjski ima 3 boda te se oprostio od Evrope.

Danas je engleski klub na svom profilu na X-u objavio fotografiju stadiona Zrinjskog, a na njoj je bila vidljiva samo jedna tribina, što je prilično zbunilo fanove tog engleskog prvoligaša. Ostavljali su komentare poput “To je sve!”?, “A gdje je ostatak?” i “Zašto izgleda kao da se urušava u sredini?”.

Objavila je Villa još jednu fotografiju. Njome je svoje navijače obavijestila da sjedala na stadionu nemaju brojeve pa da paze gdje će sjediti, a tek to je izazvalo brojne komentare. “Najmanji problem ovog stadiona je to što sjedišta nemaju brojeve”, “Ovo nije stadion nego put u prošlost”, “Teško se ovo može zvati sjedalima” i “Sjedišta izgledaju kao da su na krovu susjedne zgrade”, samo su neki od komentara. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,