Nedjelja, 28. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Almedin Zilkić: Očekuje nas možda i najteža utakmica do sada, nadam se pobjedi

Preuzmite sliku

Drugo kolo Lige za prvaka BiH nastavlja se u srijedu, 5. aprila 2017. godine, a jedan od derbija sigurno je utakmica na Stadionu Tušanj gdje će snage odmjeriti FK Sloboda Tuzla i FK Sarajevo.

Sloboda je porazila FK Sarajevo rezultatom 3-0 u utakmici 22. kola BH Telecom Prmijer lige. Prema mišljenju najboljeg pojedinca proteklog susreta ova dva tima, Almedina Zilkića, na press konferenciji održanoj danas, Slobodu očekuje možda i najteži susret do sada.

  • “Imao sam jednu težu povredu, ali ispalo je dobro. Mnogi očekuju laganu pobjedu, ali ja mogu reći da će to biti sigurno i najteža utakmica do sada, jer nama dosta toga ovisi o ovoj utakmici, jer ako pobjedimo, protiv Radnika ćemo ući u susret sa dosta samopouzdanja”, rekao je Zilkić.

    “Ne treba zaboraviti da Sarajevo ima jako dobre igračem Duljevića, Husejinovića, Ivetića… Husejinović je moj idol od djetinjstva, bit će mi drago igrati protiv njega. Nadam se dobroj igri i ako budemo pravi, kao i prošli put, mislim da ćemo ih dobiti”, zaključio je Zilkić. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje