Petak, 3. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Musemić izvršio prozivku: Na probu stigla i dva nova igrača

Preuzmite sliku

Kako je ranije i najavljeno danas je “tačno u podne” trener Slobode, Husref Musemić izvršio prozivku igrača za početak priprema pred nastavak premijerligaške sezone. Pred igrače na koje Musemić računa u nastavku sezone postavljen je jasan cilj, sačuvati vrh tabele i u proljetnom dijelu prvenstva. 

Kako je od ranije poznato Anes Haurdić koji je ranije potpisao za Slobodu danas je stigao na prozivku, dok bi se Senad Husić, u utorak trebao priključiti ekipi.

Na prozivci su se pojavila i dva nova igrača o kojima ranije nije bilo riječi. U pitanju je Alvedin Hasanović i Anel Alibašić. Alibašić je igrao u Bosni iz Kalesije, Zvijezdi iz Gradačca i Željezničaru… dok se o Hasanoviću za sada ne zna previše informacija, navodno riječ je o srednjem veznom koji je na probu stigao iz Amerike.

Fudbaleri Slobode će prema dogovorenom planu prve treninge odraditi na Tušnju do 23. januara, a već 25. januara ekipa seli u etnoselo “Stanišić” kod Bijeljine, nakon čega slijedi odlazak u Antaliju i odigravanje prijateljskih susreta. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje