Nedjelja, 5. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Živi li Tuzla košarku: Sad u Tuzli, sljedeće godine na All Star Three Point Shootout! (VIDEO)

Preuzmite sliku

Najbolji talenti se otkrivaju slučajno, a za ovoga jedino što možemo reći jeste da nam je žao što ga nismo otkrili ranije.

Da je to bio slučaj, sada bismo imali najboljeg tricaša u bh. ligi, ali ako ništa drugo, dobili smo inspiraciju za sljedeći projekat Pana i OKK Slobode o kome ćete uskoro čuti više.

Sad pogledajte Tuzlaka koji ne promašuje sa linije 6,25 m.

Video je snimila Pan ekipa u okviru projekta „Živi li Tuzla košarku?“ i samo je jedan u nizu video snimaka napravljenih na ulicama Tuzle s ciljem promocije ovog sporta i Omladinskog košarkaškog kluba Sloboda.

Ovaj projekat je jedan od brojnih koje kompanija Carlsberg BH sa svojim brendom Pan organizuje u cilju podrške Slobode, čiji je i partner. Pan promocije u tuzlanskim kafićima se nastavljaju, kao i aktivacije na utakmicama u dvorani Mejdan.

Pratite svakodnevno Pan BiH youtube kanal, zabavite se uz interesantne video snimke i saznajte koliko zaista Tuzla živi za košarku. Dokažite da ste i vi dio te priče, podržite Slobodu u Mejdanu, a Pan će vam dati priliku da pokažete svoje umijeće u bacanju trica i uz to vas nagraditi.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje