Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Živi li Tuzla košarku: Kako mladi Tuzlaci rješavaju košarkaško-muzičke izazove (VIDEO)

Preuzmite sliku

„Živi li Tuzla košarku?“ još jedan je u nizu projekata koje kompanija Carlsberg BH sa svojim brendom Pan realizuje u okviru partnerstva sa Omladinskim košarkaškim klubom Sloboda iz Tuzle, započetim protekle sezone. 

Ovim projektom, Pan tim je odlučio provjeriti da li je zaista istina, kao što priče kažu, da Tuzlaci žive za košarku, te im omogućiti da se zabave i osvoje Pan nagrade. Riječ je o seriji zabavnih video snimaka napravljenih na ulicama Tuzle sa slučajnim prolaznicima pred koje se stavljaju različiti košarkaški i egzibicionistički izazovi, a koji se objavljuju svakodnevno na youtube kanalu Pan BiH, te na web portalima koji pružaju podršku ovom klubu.

Snimci napravljeni dosad su jako zabavni i već se mogu smatrati dobrim dokazom da Tuzla živi za košarku i da svi do jednog aktera u srcu nose Slobodu. Ima tu snimaka sa pravim majstorima košarke, sa onima koji su jako sposobni, ali i onima koji nisu baš vješti s loptom, sve do onih koji se bez problema mogu okušati u muzičkim vodama ili kao glumci.

U ovom projektu, cilj nam nije bio praviti visokobudžetnu TV reklamu za Pan, nego smo u fokus stavili upravo košarku i ljubav prema Slobodi, te njene Tuzlake kojima dajemo priliku da pokažu koliko vole crveno-crne i uz to osvoje nagrade. A nadamo se da ćemo zabavnim video snimcima izmamiti brojne osmijehe, te širiti pozitivnu energiju ne samo među ljubiteljima košarke nego i šire“, izjavila je Amela Čengić, marketing menadžer Carlsberga BH.

Pan tim će i dalje pružati podršku OKK Slobodi, a svojim potrošačima nudit će puno dobrih aktivacija. Promocije u kafićima i tržnim centrima kao i u dvorani Mejdan se nastavljaju, a Tuzlaci uskoro mogu očekivati i poklone koji su ostvarenje sna za one koji vole i košarku i pivo, pivske krigle sa logom OKK Sloboda.

Pogledajte prvi video snimljen na ulicama Tuzle i kako mladi Tuzlaci rješavaju košarkaško-muzičke izazove

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje