Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Volcanobet na Mundobasketu: Ekskluzivno iz Manile svakog dana

Preuzmite sliku

Dobro došli na @volcanobet.ba LIVE Manila stranicu na kojoj ćemo Vas direktno sa lica mjesta, informisati o svemu šta se dešava na Mundobasketu.

Odbrojavanje do početka dugo isčekivanog Svjetskog prvenstva u košarci koje se od 25.avgusta do 10.septembra igra u tri države na Filipinima, Indoneziji i Japanu je počelo.

Na planetarnom šampionatu učestvovaće 32 reprezentacije, a polufinalni i finalni mečevi igraće se u MOA areni kapaciteta 55.000 gledalaca u Manili.

Mundobasket otvara utakmica između Angole i Italije 25. avgusta u 10 časova po srednjeevropskom vremenu. Branilac titule biće reprezentacija Španije.

Očekujte dosta materijala iz Manile, novih vijesti iz minuta u minut, biće informacija u kojima će fokus biti na najpopularnijim reprezentacijama, zanimljivih sadržaja, intervjua, video materijala sa treninga, “miks zone“ itd.

  • Obavezno nas zapratite na @volcanobet.ba i budite u toku svih zbivanja na Mundobasketu, jer Svjetsko prvenstvo u košarci je više od samog sportskog događaja – to je manifestacija strasti, talenta i želje za postizanjem vrhunskih rezultata.  Prve utiske i snimke sa lica mjesta pogledajte na link1 i link2

    I to nije sve, tokom trajanja Mundobasketa na najboljoj platformi volcanobet.ba imaćete priliku da okušate sreću na novim igrama i promocijama jedinstvenim na tržištu specijalno kreiranim za Svjetsko prvenstvo.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,