Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Jusuf Nurkić se u Tuzli oporavlja od povrede: Vrijedno trenira u Body control centru (FOTO)

Preuzmite sliku

Jusuf Nurkić odigrao je odličnih 20-ak utakmica za ekipu Portland Trail Blazersa. U februaru postao član tima iz Oregona, a igrama koje je prikazao, ubrzo je osvojio srca publika u Portlandu.

Nurkić je s razlogom postao omiljen među navijačima. Ipak,  zbog povrede ‘Nurk’ je morao završiti ranije sezonu. Nije igrao u četvrtoj utakmici doigravanja protiv Golden State Warriorsa, ali je navijačima Trail Blazersa obećao da će se naredne sezone vratiti još jači.

Bh. centru  slijedi dodatni oporavak od povrede. Jusuf Nurkić, trenutno vrijeme provodi u Tuzli, gdje svakodnevno trenira kako bi spreman dočekao narednu sezonu i nastavio sa odličnim partijama u Blazersima. S obzirom na veliku volju, sigurno smo da će navijači Portlanda itekako imati šta da vide od ‘bosanske zvijeri’ u narednoj NBA sezoni.

Nurkić je danas vrijedno trenirao u Body control centru u Tuzli. Pored  treninga, Nurkić je kao veliki sportista ali i čovjek, uspio izdvojiti vrijeme za one koji su se htjeli fotografisati ili porazgovarati sa njim.

– Ne krijemo zadovoljstvo, i zaista nam je izuzetna čast što se Nurkić upravo u našem centru oporavlja od povrede, cjelokupan tim Body control centra će se potruditi i našem reprezentativcu biti na usluzi, kako bi ga svi skupa, što prije, ponovo podržavali u najboljoj košarkaškoj ligi na svijetu, istaklo je osoblje centra. (Tuzlanski.ba)

 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje