Nedjelja, 2. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Jusuf Nurkić poručuje građanima BiH: Izađi i glasaj jer sve počinje tvojim izborom!

Preuzmite sliku

Popularno

Zmajevi iza sebe imaju nezaboravan nastup na Eurobasketu, a našem timu je nedostajalo malo sreće, ali i snage kako bi se našao u drugom krugu takmičenja.

Jedan od najboljih bh. košarkaša na prvenstvu bio je centar Portlanda Jusuf Nurkić koji je pružio nekoliko sjajnih partija.

“Bosnian Beast” je za zvaničnu stranicu Evropske Unije u Bosni i Hercegovini odgovarao na pitanja u rubrici “Moj Minut”.

1. Domaća kuhinja ili brza hrana?: “Domaća kuhinja! Zato što sam ja domaće dijete. S obzirom da živim vani izvan svoje zemlje i nemam priliku stalno jesti. Obožavam domaću kuhinju.”

2. Facebook ili Instagram?: “Instagram – jednostavno navika.”

3. Juka ili Bosnian Beast?: “Pa Juka je nekako više za članove porodice. Barem za sad je tako bilo gdje su ljudi bliski meni, Juka me zovu. Bosnian Beast je ipak nekako to formalno.”

4. Izaći na glasanje ili ne izaći?: “Milion posto izaći na glasanje. Jednostavno više nemamo izbora, a izbor je naš. Mislim da ovih godina smo shvatali olako našu odgovornost za izbore. Ovaj put nam nula izgovora je da izađemo na izbore. Smatram da je to jedina mogućnost da nekom nešto promjenite. Izađi i glasaj jer sve počinje tvojim izborom!”

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,