Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Djevojčica pratila susret LA Lakersa kada je pored nje sjeo LeBron James: Uslijedila je urnebesna reakcija…

Preuzmite sliku

Los Angeles Lakersi slavili su protiv Golden State Warriorsa 109-103 u utakmici u kojoj su obje momčadi nastupile bez svojih najvećih zvijezda, LeBrona Jamesa i Stepha Curryja, čiji je nastup na ovogodišnjem All-Staru upitan.

LeBron James (38) nije igrao zbog povrede, a susret je pratio s ostalim gledaocima u Chase Centru u San Franciscu. U jednom trentku kamere su snimile američkog košarkaša kako dolazi do slobodnog mjesta na parketu i sjeda do djevojčice čija reakcija je postala hit na društvenim mrežama.

– Gledajte djevojčicu na desnoj strani. Nije imala pojma ko će se pojaviti –  govorili su komentatori dok je mlada navijačica rukama prekrivala usta od šoka.

Bila je iznenađena nakon što se pokraj nje smjestio odnedavno najbolji strijelac u NBA lige u istoriji. Podsjetimo, LeBron je u utakmici Los Angeles Lakersa i Oklahome Cityja ubacio je 36 poena čime je srušio rekord legendarnog Kareema Abdula-Jabbara (38.387), prenosi 24sata.hr.

Lakerse je predvodio Nijemac Schröder s 26 poena, dok se u redovima poražene momčadi istaknuo Poole s 29 poena i šest asistencija. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje