Nedjelja, 24. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Carlsberg BH i OKK „Sloboda“ potpisali jednogodišnji partnerski ugovor (FOTO/VIDEO)

Preuzmite sliku

Danas je u prostorijama Omladinskog košarkaškog kluba „Sloboda“ u Tuzli potpisan jednogodišnji ugovor između kompanije Carlsberg BH i OKK „Sloboda“.

Ugovor su potpisali Dominic Martiniak, direktor Carlsberga BH i Aid Berbić, predsjednik OKK „Sloboda“.

Na ovaj način, kompanija Carlsberg BH je sa svojim brendom Pan postala jedan od ključnih partnera crveno-crnog tima iz Tuzle, a sve u cilju promocije najviših sportskih vrijednosti, timskog duha i vrhunskih rezultata.

Čast nam je pružiti podršku Slobodi, jednom od najstarijih košarkaških klubova na ovom području čiji su igrači miljenici tuzlanskih domova. Veliki entuzijazam i predanost igrača Slobode idealni su preduvjeti za uspjeh. Nadam se da će i podrška Pana uveliko doprinijeti još boljim rezultatima i uspjesima ekipe koji će obradovati sve navijače Slobode i generalno ljubitelje košarke i sporta“, izjavio je gdin. Martiniak.

Podrška sportu i povezivanje s lokalnim zajednicama je veoma važan segment društveno odgovornog poslovanja kompanije Carlsberg BH. Tako je i ovaj partnerski ugovor sa OKK „Sloboda“ zapravo nastavak ove pozitivne prakse, ali i jedan od ključnih koraka u jačanju brenda Pan u tuzlanskoj regiji.

U okviru ovog partnerstva, Pan će uz krilaticu „TI ŽIVIŠ SLOBODU. TI BIRAŠ PAN“ biti prisutan tokom predstojećih utakmica kroz razne promotivne aktivnosti kojima će se animirati, ali i nagrađivati ljubitelji košarke i vjerni navijači.

Tokom svih utakmica Slobode, Pan će osigurati dobru zabavu i osvježenje.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje