Petak, 3. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Irska – BiH: Ekskluzivna ponuda za revanš utakmicu baraža za EURO 2016.

Preuzmite sliku

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će 13. i 16.novembra odigrati baraž duele protiv Republike Irske nakon kojih će biti poznato da li Zmajevi prvi put u historiji izboriti nastup na Evropskom prvenstvu.

Evidentno je da “Zmajeve” u novembru očekaju dvije veoma teške utakmice u kojima će izabranici Mehmeda Baždarevića morati pružiti maksimum i svi se nadamo otići na vuropsko prvenstvo u Francusku.

solazur-loptaNakon prve utakmice koja će se odigrati 13. novembra na Bilinom Polju u Zenici, slijedi i revanš, utakmica koja će po svemu sudeći odlučiti koja će reprezentacija naredne godine zaigrati na Evropskom prvenstvu.

U agenciji Sol Azur & Buena Vista odmah po izvlačenju parova baraža neumorno su tražili najbolje načine kako bi našim navijačima, koji su ujedno dobili samo 2.500 ulaznica za revanš obezbjedili mogućnost da gledaju najbolju nogometnu selekciju BiH u Dublinu.

Za sve one koji žele prisustvovati revanš utakmici baraža, organizovan je direktan charter let Sarajevo – Dublin od 15-17 novembra. Smještaj će biti organizovan u Hotelu IBIS 3* (ili sličnom), a taj paket iznosi 999 KM + aerodromske takse 195KM + pzo 6 KM = 1200KM, ili u Hotelu HILTON, Radisson Blue, Fitzpatrik 4* (ili sličnom) – 1199 KM + aerodromske takse 195KM + pzo 6 KM = 1400KM.

  • solazur-kipar2
  • Solazurovci su bili podrška našim Zmajevima i na Kipru

    NAPOMENA (Viziranje pasoša): Agencija Sol Azur – Buena Vista je uspjela obezbjediti pojednostavljenu proceduru viziranja pasoša za sve putnike, bez potrebe ličnog pojavljivanja u ambasadi Republike Irske u Ljubljani.

    VIZA JE BESPLATNA za građane BiH sa važećim pasošem minimalne važnosti od 6 mjeseci nakon povratka, odnosno, pasoš mora važiti minimalno do 17. Maja 2016. godine. Putnici trebaju popuniti formular i potpisati ga lično (formular možete dobiti u agenciji), 1 fotografija formata za pasoš, originalna potvrda na memorandumu od firme napisana na engleskom jeziku gdje je podnosilac zahtjeva zaposlen i na kojoj funkciji, kolika prosječna mjesečna primanja ostvaruje i da u navedenom terminu od 15. do 17. novembra putuje u Republiku Irsku. Pored toga neophodno je dostaviti kopije izvoda sa banke gdje se vidi priliv posljednje 3 mjesečne plate (ovjereno od banke ili firme).

    UžiVaJtE u PoKrEtU poručuju iz agencije… 

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , , ,