Petak, 3. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

“Doktor sa Tušnja” uz pomoć saigrača čestitao djevojci rođendan (FOTO)

Preuzmite sliku

Jedan od najzaslužnijih igrača iz “Ćirine mašine” koji je skupa sa saigračima Slobodu vratio u društvo najboljih i danas je dio Crveno-crnog tima i pod palicom Husrefa Musemića vrijedno trenira, a svaku ukazanu minutu ovaj požrtvovani defanzivac odlično iskoristi.

Adnan Salihović jedan je od rijetkih fudbalera koji pored profesionalnog angažmana uporedo nastoji izvršavati i fakultetske obaveze i to na Medicinskom fakultetu u Tuzli, gdje pored obaveznih treninga nastoji biti redovan i na predavanjima treće godine navedenog fakulteta.

U ovoj kalendarskoj godini Adnan iza sebe ima niz uspjeha, najprije sa klubom koji čvrsto drži prvu poziciju na tabeli, zatim sa položenim ispitima ali i što je najvažnije na emotivnom planu, sa svojom djevojkom Selmom.

Razlog više za uspješnost njihove veze leži i u tome da je Selma pravi ljubitelj fudbala. Pored činjenice da je  njen otac Nihad Kunosić svojevremeno nosio dres Slobode a nakon toga i FK Drine Zvornik, Selma je i vatreni navijač FK Slobode i Manchester Uniteda. Obzirom da je kao zlatna studentica, uspješno okončala školovanje na Mašinskom fakultetu u Tuzli, uslijedio je odlazak u Češku gdje danas završava master i živi u Liberecu.

Obzirom da je Selmi rođendan danas (12.12.2015.), Adnan se ranije pobrinuo za poklon pa je prije prvenstvene pauze skupa sa svojim saigračima na jednom od treninga put Libereca poslao čestitku: “Selma sretan rođendan”.

Zanimljivo je spomenuti da je ovo samo ljubavni revanš sa Tušnja, obzirom da je i Selma sa tribina na sličan način prije samog odlaska u Češku poslala jasnu poruku defanzivcu i budućem doktoru kojem je po svemu sudeći upravo ljubav najveći motiv za uspješnost na svim životnim frontovima. (Tuzlanski.ba)

  • sale-selma-tusanj
  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje