Uživajte u ovom ukusnom obroku…
Porebni sastojci:
– Dva komada pilećih grudi
-110 grama mekog sira
– Četiri manje paprike
– 50 grama rendanog čedar sira ili kačkavalja
– Oko 250 grama suhog mesa, isječenog na tanke listove
Priprema:
Zagrijte rernu na 150 stepeni. Isjeckajte papriku na sitne kockice, a zatim pileće bijelo meso isijecite na tanke filete. Potom na komad piletine stavite malo mekog sira, na sredinu, pa odozgo pospite isjeckanu papriku i čedar ili kačkavalj.
Sada treba da spojite lijevu i desnu ivicu piletine, i da okolo namotate komad slanine. Isto uradite i sa ostalim komadima piletine, zatim poređajte u pleh i odozgo pospite malo soli i bibera.
Pecite oko 45 minuta, izvadite pleh iz rerne i prospite svu mast koja se iscijedila. Povećajte temperaturu na 200 stepeni, pa pecite još desetak minuta.
Prijatno, uživajte u ovom ukusnom obroku. (Stil.rs)