Subota, 25. Juna 2022.
Tuzlanski.ba logo

Potraga u Atlantskom okeanu: Nestao mornar iz Splita

Preuzmite sliku

Toni Jurišić, mornar iz Splita, nestao je negdje na području Atlantskog oceana, javlja portal Nestali.

Jurišić je rođen 1987. godine u Splitu, a tamo mu je i prebivalište. Nestao je 10. juna negdje na relaciji između Gibraltara i Trinidada i Tobaga. Jurišić je mornar na jednom brodu.

“Na području Atlantskog okeana između Gibraltara i Trinidada i Tobaga nestao s broda u svojstvu člana posade (mornar)”, stoji u okolnostima nestanka na službenoj MUP-ovoj stranici.

Nestanak se vodi u PU splitsko-dalmatinskoj.

“U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku stanicu ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i na e-mail adresu: nestali@nestali.hr”, objavljeno je na stranici Nestali, prenosi index.hr.

Glavni sekretra Sindikata pomoraca Hrvatske (SPH) Neven Melvan potvrdio je Hini kako je riječ o časniku, da su sa situacijom upoznati od ponedjeljka te da su u kontaktu s porodicom i kompanijom. Kaže da je riječ o brodu za prijevoz ukapljenog plina grčke kompanije.

Akcija traganja i spašavanja nastavlja se u određenom opsegu, rekao je Melvan, dodavši kako se brod, tražeći nestalog hrvatskog časnika, vratio te je, tražeći ga, prešao više od 200 milja. Melvan je naglasio kako se očekuje, nakon što brod dođe do luke, da policija obavi uviđaj na brodu i istragu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,