Petak, 27. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Otac nestalog Splićanina kroz suze otkrio: “Prijatelji sa kojima je Matej došao u Beograd su u mnogo lošem stanju”

Preuzmite sliku

Otac nestalog Mateja Periša je kroz suze rekao da neće napustiti Beograd sve dok ne nađe svog sina, a potom je govorio o prijateljima sa kojima je Matej došao u Beograd da bi dočekali Novu godinu. Otkrio je da su se mladići razboljeli od korona virusa.

– Oni su utučeni, izgubili su ili privremeno, daj Bože da je privremeno, svog prijatelja od prvog razreda osnovne škole. Rekli su mi da… Ja ne čitam te objave, mene interesuju samo informacije i istina, isključivo MUP Srbije. Sve što se piše, ima puno laži, ovoga, onoga… Svaki dan se čujemo, dobili su koronu i razboljeli se. Teško je. Kao da su izgubili brata – kaže on.

Na pitanje ima li pretpostavku gde je želio da ode njegov sin, Nenad je rekao sledeće.

– Bio je prvi put u Beogradu, nije poznavao grad. De fakto je jutro tog nesretnog dana došao. Nije znao gdje je, možda po nekoj priči, ali nije mogao sam da se orijentiše po gradu – rekao je on.

Matej Periš (27) je nestao u noći između 30. i 31. januara nakon što je to veče bio u klubu “Gotik” na savskom šetalištu u centru Beograda. Potraga za mladićem traje već devet dana, pogledajte kako izgleda.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: ,