Subota, 23. Septembra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Nezapamćen uspjeh crnogorske policije: Kod dvojice Albanaca pronašli pola tone skanka

Preuzmite sliku

Pregledom kamiona ustanovljeno je da se među drvenim paletama koje je prevozio, nalazi 185 pakovanja biljne materije zelene boje, za koju se sumnja da je skank. Ukupne težine od 497 kilograma

Službenici Uprave prihoda i carina i Uprave policije Crne Gore na graničnom prelazu sa Albanijom(Božaj), spriječili su krijumčarenje oko 500 kilograma skanka.

Tom prilikom lišili slobode državljane Albanije O.I. (60) i O.K. (24), zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, javlja Anadolu.

“O svemu je odmah obaviještena Uprava policije, kojoj je slučaj predat na dalju nadležnost i postupanje, te je privedeno više osoba. Indikatori rizika i alarm koji se pojavio u internom carinskom sistemu, rezultirali su presijecanjem lanca krijumčarenja skanka iz Albanije prema Evropskoj uniji”, kaže se u saopštenju.

Skank, koji su službenici Uprave prihoda i carina pronašli u kamionu albanskih registarskih tablica, bio je smješten u tovarnom djelu kamiona i obezbijeđen carinskom plombom strane administracije.

“Pregledom kamiona ustanovljeno je da se među drvenim paletama koje je prevozio, nalazi 185 pakovanja biljne materije zelene boje, za koju se sumnja da je skank. Ukupne težine od 497 kilograma”, navodi se u saopštenju.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,