Četvrtak, 9. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Hrvatska: Službenicima ‘pauka’ automobil dva puta pao sa dizalice, a onda su mu još na staklo zalijepili kaznu

“Ma skroz su ga razbili. Da stvar bude bolja, nakon što im je pao, zalijepili su mu kaznu na staklo. Mislim da je netko zvao policiju. Oni su tamo stajali i čekali da dođe drugi pauk”, pisao je jedan čitalac portalu 24sata.hr

Gledam s prozora i ne vjerujem. Pa kakvi su to majstori, pita se čitalac koji je u ponedjeljak poslijepodne imao pravi show pred prozorom u Rijeci. U glavnim ulogama bili su službenici ‘pauka’ i jedan tvrdoglavi Smart koji se nije dao.

 • Teško je opisati šta su ljudi radili pa je možda bolje da pogledate sami. Za vas bi to mogao biti uznemirujući sadržaj.

  Pokušali su podići Smarta ali on im je pao ravno na – nos!

  “Ma skroz su ga razbili. Da stvar bude bolja, nakon što im je pao, zalijepili su mu kaznu na staklo. Mislim da je neko zvao policiju. Oni su tamo stajali i čekali da dođe drugi pauk. Ma strašno, kakvi su to genijalci”, riječi su čitaoca portala 24sata.hr.

  Iz riječke policije o cijelom slučaju oglasili su se tek u utorak ujutro.

  – Prilikom premještanja nepropisno parkiranog vozila u ponedjeljak oko 18.30 u Ružičevoj ulici došlo je do njegovog oštećenja pri čemu je na njemu razbijeno vjetrobransko staklo i panoramski krov. Vozač iz Ukrajine nije se znao izjasniti o visini materijalne štete te će ona biti procijenjena naknadno. Kako u ovom događaju nema direktne namjere tj. radi se o spletu nesretnih okolnosti, tako nema ni kaznenog djela, a štetu će, kako to obično biva, najvjerovatnije pokriti osiguranje nadležne firme – pojašnjavaju iz PU primorsko goranske. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , ,