Četvrtak, 28. Maja 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Doslovno se odrekla kćerke preko novina: “Blanka za mene ne postoji”

Podravski prenosi da se Slavica Plankić, iz Podravskih Sesveta, u novinama javno odrekla svoje kćeri Blanke. Sukobi između Blanke (34) i Slavice traju već godinama i sežu jako duboko u njihov život. 

Slavica je napisala ”Javno se odričem svoje kćerke i Blanka za mene više jednostavno ne postoji. Ona je ‘okrenula’ mog supruga protiv mene i ogovara me gdje god se pojavi i zbog toga ne želim da se bilo gdje spominje kao moja kćerka. Izjavu o odricanju od kćerke dat ću i kod javnog bilježnika i učinit ću sve što je moguće da se i pravno ‘izbriše’ kao moja kći.”

Slavica tvrdi da ju je Blanka potjerala od kuće i širila laži o njoj nepotrebnim sudskim tužbama. Također je uvjerena da ju je Blanka odvojila od supruga i protjerala je iz kuće. Blanka, s druge strane, ima potpuno različitu priču. Ona tvrdi da je Slavica napustila svog muža, koji je teži srčani bolesnik, da bi se brinula za svoje roditelje pa se Blanka morala vratiti kući da pomogne ocu. Kad je njen otac saznao za ljubavne afere svoje supruge, doživio je moždani udar te je zbog toga pokrenuo sudski proces protiv nje. Također dodaje da bi se ona trebala odreći svoje majke, a ne obrnuto. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje