Subota, 25. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Detalji horora u Novom Sadu: Žena ubijena bušilicom na svirep način, tijelo pronašla kćerka

Preuzmite sliku

Nikola T. (55) koji je ženu usmrtio bušilicom, a potom pokušao da izvrši smaoubistvo skokom sa Temerinskog mosta u kanal DTD u Novom Sadu, trenutno se nalazi na odeljenju urgentne hirurgije Kliničkog centra Vojvodine zbog hipotermije i praćenja njegovog zdravstvenog stanja.

Nikola T. (55) je ubio suprugu Gordanu (52), a potom pokušao da izvrši samoubistvo okovan lancima i betonskim blokom, skokom sa Temerinskog mosta. Kćerka koja je pronašla tijelo nesretno ubijene Gordane T. (52) bila je jako bijesna, a komšije kažu da se sve se orilo ulicom i da su je jedva  smirili.

Vrištala je da njen otac nije ni htio da se ubije.

Gordana T. ubijena je bušilicom na svirep način. U kući u kojoj je pronađeno tijelo, policija je zatekla mnogo krvi.

Vezano | Još jedan horor u Novom Sadu: Ubio suprugu, pa pokušao samoubistvo 

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu zatražilo je vršenje obdukcije. Sa mjesta ubistva su izuzeti predmeti za koje postoji sumnja da su korišćeni za izvršenje krivičnog djela, a koji će biti predmet forenzičke obrade i vještačenja.

“Tužilaštvo je djelo kvalifikovalo kao krivično djelo teško ubistvo iz čl. 114 st. 1 tač. 1 Krivičnog zakonika, jer postoji sumnja da je izvršeno na svirep i podmukao način, a za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora“, saopšteno je iz VJT.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu, navedeno je u saopštenju. (Nova.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje