Petak, 17. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Zbog svađe oko pizze s češnjakom taksist ostao bez vozačke

Preuzmite sliku

Svađa zbog dvije pizze s češnjakom postala je nasilna u njemačkome gradu Moenchengladbachu do točke da je taksist oborio ženu kad ga je pokušala spriječiti da je ostavi na cesti.

Mladi par dvadesetgodišnjaka kupio je dvije pizze s češnjakom u ranim jutarnjim satima u subotu nakon noćnog izlaska u Moenchengladbachu.

Kad su odlučili ići kući, vozač taksija najprije ih je odbio povesti zbog intenzivnog mirisa, no poslije je pristao. Za vrijeme vožnje ipak je zaustavio automobil i rekao paru da izađe s pizzama jer mu je smetao jak miris.

Izbila je svađa u kojoj su se obje uključene strane navodno međusobno gurale i šamarale, izvijestila je policija u ponedjeljak. Kad se taksist htio odvesti, žena je stala ispred automobila da ga zaustavi. Taksist (49) se ipak odvezao, oborivši ženu na poklopac motora na kojemu je ostala nekoliko metara prije nego što je pala na cestu.

Zatim je taksist odjurio. Policija je vozača ubrzo pronašla i oduzela mu vozačku dozvolu. Sada je pod istragom zbog izazivanja opasnosti u prometu. (HIna)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,