Ponedjeljak, 25. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

U stravičnoj nesreći smrtno stradale dvije osobe: Korisnici reddita diskutuju, prebrza vožnja ili uskraćena prednost?

Preuzmite sliku

Kako prenose mediji u Rumuniji dvije muške osobe iz okruga Crangurile izgubile su život u stravičnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak ujutro na području Gura Foii.

Vozač je pri velikoj brzini udario u prednji dio automobil koji se uključivao sa sporedne ceste, nakon čega je izgubio kontrolu nad upravljačem. Automobil je sletio s ceste, udario u stablo i prevrnuo se, udarac je bio toliko razoran, da su dvojica muškaraca u Audiju izgubila život nedugo nakon nesreće.

Vozač je imao 31 godinu, a saputnik 50 godina. Vozač koji je upravljao bijelim automobilom ima 59 godina, prenosi Tuzlanski.ba.

Policija je otvorila istragu o ubistvu i nastavlja istragu u ovom slučaju. Pogledajte kobni trenutak.

Speeding on a village road, what could go wrong? from r/IdiotsInCars

Međutim, nakon što se video pojavio na redditu počela je i diskusija o stepenu odgovornosti 59-godišnjaka koji je upravljao bijelim automobilom:

– Je li vozač bijelog automobila bio u krivu? Da, ali ako automobil ide do stvarnog ograničenja brzine, on bi se mogao zaustaviti ili barem skrenuti. U najgorem slučaju to bi bio sudar dosta lakši i manje tragičniji, navodi korisnik reddita.

– Mislim da i ovakvo sporo uključivanje na glavnu cestu poput puža nije baš Ok, naveo je drugi korisnik.

– Stvarno bi volio saznati šta je bilo s crnim automobilom, izgleda kao da će se prevrnuti ili udariti u stabla, postavljeno je pitanje, a ubrzo je stigla fotografija uz odgovor.

– U nesreći su nažalost smrtno stradale dvije osobe:

  • Vozač je ovakvom vožnjom odavno iskopao vlastiti grob, žao mi je samo što je nekoga poveo sa sobom, navodi korisnik nakon saznanja o smrtnim posljedicama.

    Ovo je mjesto na kojem se desila stravična nesreća: 

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , , ,