Ponedjeljak, 27. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Tragedija u Njemačkoj: Izašla iz taksija 50 metara od kuće, pa pronađena mrtva u koritu potoka

Preuzmite sliku

Smrt 17-godišnje tinejdžerke Sine M. šokirala je Njemačku. Ona je nestala su subotu navečer nakon što je bila na muzičkom festivalu u Rottach-Egernu, a njeno tijelo pronađeno je u nedjelju blizu od porodične kuće.

Prema podacima policije, ona se u nedjelju oko 2 sata sata ujutro vozila s taksijem do svog rodnog grada Kreutha. Izašla je iz vozila 50 metara od porodične kuće, ali u svom dom nije stigla.

– Nakon izlaska iz taksija, trčala je 50-tak metara do kuće, međutim, Sina nije stigla. Prijatelji i rodbina počeli su je tražiti – rekla je glasnogovornica policije Bavarske regije.

U nedjelju, u jutarnjim satima prijavljena je policiji kao nestala, a nakon policijske potrage pronašli su je u koritu jednog potoka. Prema informacijama portala Bild.de, Sina je imala teške povrede glave.

– Trenutno nema naznaka nasilnog zločina. Sve to ukazuje na tragičnu nesreću – dodala je glasnogovornica policije, kazavši kako je naređena obdukcija nakon čega bi trebao biti poznat uzrok tragičnog događaja. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,