Utorak, 26. Maja 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Šta sve možete očekivati od svoje najbolje prijateljice prema njenom horoskopskom znaku

Pouzdani Ovan, efikasna Djevica… kakva je vaša najbolja drugarica?

Oni koji se bave astrologijom, kažu da i horoskopski znak utiče na to kakva će neko biti prijateljica. Vjerovali u horoskop ili ne, vjerujemo da će vas sljedeći opisi najboljih prijateljica na temelju horoskopskih znakova barem malo zabaviti, a ko zna, možda u njima i prepoznate svoju najbolju prijateljicu, piše Zadovoljna.hr. A evo što možete očekivati od svoje najbolje prijateljice na temelju njenog horoskopskog znaka:

Pouzdani Ovan

Najbolja prijateljica rođena u ovom znaku ona je koju ćete prvu nazvati ako upadnete u nevolju, nikada neće odbiti vaš poziv u pomoć i ostaće uz vas u kakvoj god se nevolji vi zatekli.

Iskreni Bik

Ako je vaša najbolja prijateljica bik to znači da zna kako čuvati i održavati prijateljstvo. Bikovi osim toga vole fine stvari pa će vas razmaziti dobrom muzikom i hranom, a uvijek su spremni i na dobru trač partiju.

Korisni Blizanac

Savjet koji će vam dati vaša najbolja prijateljica rođena u ovom znaku najčešće je neprocjenjiv jer ima naviku sve analizirati do najsitnijeg detalja. Blizanci vole pomagati i ne traže ništa zauzvrat. Dovoljno će biti i nekoliko lijepih reči da im objasnite da su vam vrjedniji od zlata.

Gostoljubivi Rak

Ako je vaša najbolja prijateljica u horoskopu rak, to znači da na vas gleda kao na člana porodice. Rakovi su jako posvećeni upravo porodici u koju ubrajaju i prijatelje, oni su među najugodnijim ljudima i vrijedni su divljenja jer kada vam treba razumijevanje i pomoć oni će uvijek biti tu za vas.

Hrabri Lav

Ako je vaša najbolja prijateljica lav to znači da sigurno ne uživate u mirnom životu, nego je vaš zajednički život protkan avanturama i uzbuđenjima. Vaša najbolja prijateljica lavica, naravno, voli zasijati i biti u centru pažnje, ali ona je tu i da vam pomogne da budete još uspješnija nego što jeste i da priskoči u pomoć kad god vi to zatrebate. Jer lavovi se ne boje ni najmoćnijih ljudi pa ih je sjajno imati uz sebe.

Efikasna Djevica

Djevice spadaju u možda i najiskrenije prijatelje, a dobro ih je imati uz sebe i jer instiktivno znaju tačno šta žele učiniti i kako to žele učiniti, a to je jako dobra osobina kada vam treba pomoć. Ako slijedite savjete prijateljice Djevice, problemi će vam izgledati lakši i podonošljiviji.

Vesela Vaga

Najbolja pijateljica rođena u ovom znaku dobro će razumjeti sve vaše probleme. Njeno veliko srce jednostavno je podstiče da vam pomaže i tješi vas kad god vam je to potrebno. Ponekad se čini da izdržljivost vaga nema kraja, a njihov uticaj na ljude je nevjerovatan.

Dinamična Škorpija

U rječniku najbolje prijateljice rođene u ovom znaku ne postoji izraz “ne mogu”. Njeno je čvrsto uvjerenje da se baš sve može napraviti ako su srce i um fokusirani i u većini slučajeva ona je u pravu.

Vedri Strijelac

Ako je vaša najbolja drugarica rođena u ovom znaku, ona na sve gleda kao na avanturu i vjeruje da ono što dolazi može donijeti još više zadovoljstva. Osim toga, dobroćudna je i vedra, puna ljubavi, nježna i ostaće s vama i u dobru i u zlu, posebno ako zauzvrat dobija ljubav.

Praktični jarac

Ako postoji najbolja prijateljica u koju se možete apsolutno i u svakom trenutku pouzdati onda je to ona rođena u znaku Jarca. Osim toga, ona je radoznala i uvijek voli dobiti odgovor na pitanje “zašto” i ima talent za organizaciju, kao i sposobnost da haos pretvori u red. Osobe rođene u ovom znaku biće i vaši najveći kritičari, a kada želite najbolji savjet po pitanju novca ili posla niko vam neće bolje pomoći od njih.

Altruistična vodolija

Srce vodolije dovoljno je veliko da voli cijeli svijet, a najbolja prijateljica rođena u ovom znaku veliki je altruista koji ima veliku želju pomagati drugima, pa tako i vama. Vodolije su izbirljive, razmišljaju izvan okvira i često znaju biti pogrešno shvaćeni. Možda ste na početku i vi za vašu prijateljicu mislili da je hladna i bez emocija, ali kada ste je upoznali dobili ste motivatoriku, savetnicu, osobu koja rješava vaše probleme.

Vjerna Riba

Od najbolje prijateljice rođene u znaku ribe možete puno toga naučiti. Ribe vjeruju u budućnost i dobro koje budućnost donosi što i i na vas može djelovati jako podsticajno. Ribe su prijateljice koje vrijedi čuvati i paziti jer kada život postane težak i sumoran one će vam pomoći da se vratite u svijet ljubavi, romantike i mašte. Pomoći će vam da budete zadovoljni onim što jeste i kakvi jeste. Zato cijenite mudrost najbolje prijateljice rođene u ovom znaku. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,