Petak, 1. Decembra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Šta je to što svaki horoskopski znak vremenom otkriva o sebi?

Preuzmite sliku

Kako odrastamo i sazrijevamo i kako prolazimo kroz različite faze života, tako sebe sve bolje upoznajemo. Neka otkrića su bolna, neka divna, a neka nam pomažu da sebe i druge bolje i lakše prihvatimo i da budemo otvoreniji za neka nova iskustva i poznanstva.

Ovan

Otkrivate da niste toliko beskompromisni i prodorni, koliko volite da mislite da jeste i koliko forsirate sebe da se ponašate. Zapravo vam je veoma stalo do drugih i spremni ste na velike ustupke i žrtve, da biste im pokazali svoju privrženost, prenosi Wannabe Magazine.

Bik

Bikovi se suočavaju sa svojim osjećanjem samodovoljnosti – sa suprotne strane. Iako vjerujete da možete sami i povremeno vam dosadi gužva koju stvarate oko sebe, shvatate upravo to, da tu gužvu sami stvarate, jer vam je potrebno da drugima budete centar, oslonac, savjetnik. Učite da se usamljujete i fokusirate na svoje misli.

Blizanci

Shvatate da vaša čuvena nepouzdanost potiče od toga što nemate pojma šta stvarno želite i da ste zato tako spremni da odbacite neku ideju i prigrlite novu – volite sebi da govorite da ste otvorenog uma i u toku sa vremenom, ali zapravo niste dovoljno usredsređeni i povezani sa svojim suštinskim željama i potrebama.

Rak

Shvatate da ulažete toliko napora u odnose sa drugima i da ste tako brižni i negujući, zato što strahujete da će vas drugi napustiti, jer negdje duboko u sebi ne vjerujete da zaslužujete ljubav. Otkrivate da je apsolutno neophodno da stavite sebe na prvo mjesto i da ljubav koju poznajete samo u davanju drugima, uložite u sebe.

Lav

Otkrivate da ne možete sve da kontrolišete, zapravo, da ništa suštinski bitno nije pod vašom kontrolom. Sa godinama, učite da prihvatate, da se umirite, osluškujete i prepustite životnim tokovima, umjesto da im se stalno suprotstavljate i pokušavate da ih obuzdate.

Djevica

Otkrivate da vaše nesebično zalaganje da pomažete i spasavate sve oko sebe nije dovoljno i da nikome ne možete stvarno pomoći, čak ni onima koji tvrde da im je pomoć potrebna i traže je od vas. Rijetko ko je spreman da se odrekne svega što ga je dovelo u situaciju da mu treba spas. Kada to shvatite, pitate se da li ste vi ta osoba, da li vi to možete i fokusirate se na svoje probleme.

Vaga

Često se u životu suočavate sa svojim nerealnim očekivanjima, odnosno, doživljavate razočaranja. Sa zrelošću, shvatate da postoji razlika između visokih standarda i preteranih očekivanja i učite da bolje razumijete tuđe greške i slabosti. Balansirate svoju veliku toleranciju sa svojim velikim zahtjevima od drugih – ali i od sebe.

Škorpija

Učite da prevaziđete svoju zatvorenost i da češće skidate masku i otkrivate svoje pravo lice, jer otkrivate da pretvaranje da je sve u redu, da vas ništa ne pogađa i da sve razumijete diže oko vas zid, koji druge odbija i da ste svojom distanciranošću odgurnuli od sebe neke kvalitetne osobe u svom životu. Priklanjate se istini sa istim dostojanstvom, sa kojim ste sve držali u sebi.

Strijelac

Otkrivate da niste tako cinični, neprijatni i oštri – kakva je slika koju projektujete oko sebe. I otkrivate da i vaši bližnji to znaju i da nikoga niste zavarali i niste sakrili svoju osjetljivost i ranjivost onako dobro kako ste vjerovali da jeste. Opuštate se u odnosu sa ljudima i ne nastojite da „prikažete“ sebe.

Jarac

Shvatate da niste uvijek superiorni – navikli ste da preuzimate vodstvo i inicijativu, jer ste sposobniji, pametniji i organizovaniji od drugih, ali vremenom postajete svjesni da postoje i drugi nivoi i oblici inteligencije i svijesti, koje vi ne poznajete. I shvatate da je to dobro, jer to znači da još uvijek imate šta da otkrivate i učite.

Vodolija

Otkrivate da ni jedan problem koji ste ostavili za sutra, odložili, potisnuli, nije nestao, već da se sadržaji gomilaju i na kraju se sručuju na vas u vidu lavine i zatrpavaju vas. Učite da prevaziđete svoj otpor prema reagovanju i da djelujete u trenutku u kome se stvari dešavaju, umjesto da sve što osjećate i doživljavate obrađujete kasnije, sami sa sobom.

Ribe

Vremenom otkrivate da vam je više stalo do sopstvenih ambicija i manifestovanja u materijalnom svijetu, nego do ljubavi i brige za druge. Shvatate da vam je dozvoljeno da se fokusirate na ostvarenje svojih snova, na kreativno i profesionalno izražavanje sebe i da vaši odnosi sa drugima zbog toga ne moraju da trpe – da je red na druge da vas podrže i budu uz vas. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,