Četvrtak, 6. Maja 2021.
Tuzlanski.ba logo

S njima budite na oprezu: Pet najmanipulativnijih znakova

Preuzmite sliku

U nekim slučajevima, Rak može biti vaša najgora noćna mora. On je vrlo maštovit i okrivit će vas za scenarije koji se nikada nisu dogodili. Škorpija je pak majstor manipulacije…

Kad se svaki od ovih pet znakova Zodijaka nađe u neugodnim situacijama, oni će najvjerovatnije dati sve od sebe kako bi izmanipulisali cijelu stvar. Neki su suptilniji od drugih, ali ipak, treba ih se paziti (ili barem ih dobro držati na oku).

1. Škorpija

Iako je izuzetno dovitljiva, nemojte se zavaravati. Škorpija je stvarno nepovjerljiva i tajnovita.

Recimo da vaš najbolji prijatelj, nakon dugogodišnjeg prijateljstva, pronalazi razlog da vam ne vjeruje. On će se potajno početi družiti s drugim ljudima. Na kraju ćete razbijati glavu, pitajući se šta ste to učinili krivo.

Škorpija je izuzetno ljubomoran znak, odličan je vođa i iznimno uvjerljiv. On je majstor manipulacije i on to zna.

2. Rak

Rak je duboko intuitivan, što, naravno, može biti blagoslov. Međutim, u nekim slučajevima, on može biti vaša najgora noćna mora. On je vrlo maštovit i okrivit će vas za scenarije koji se nikada nisu dogodili.

Može pronaći razlog da vas mrzi zbog nečega što ste mu učinili kad ste imali pet godina i može se lako uvjeriti da ste još isti kao i onda.

3. Blizanci

Blizanac je izuzetno neodlučan, a tu neodlučnost maskira donoseći sigurne odluke. Međutim, čim se okrenete, vjerojatno će vas optuživati za odluke koje je sam donio.

Zabava je zapravo najgora atmosfera za Blizanca, jer on je izuzetno društven i čini se da je spreman za sve što noć nudi. On će otići kući s vama te večeri i kasnije će vjerovatno požaliti zbog svega što se dogodilo.

4. Ribe

One su potpuno nesebične i uvijek spremne pomoći. Ponekad tako očajnički žele pomoći drugima da se pitate čine li to iz sebičnih razloga. Loša vijest je da se ponekad radi upravo o tome.

Riba će htjeti da idete van svaku večer jer zna da prolazite kroz teško razdoblje, ali zapravo koristi vašu ranjivost kako bi sebi olakšala stvari. Kasnije će vam se žaliti kako je zbog vas njen život u haosu, iako ga je zapravo sama stvorila. Voli glumiti žrtvu.

5. Lav

Lav je ludo strastven. On je spreman raspravljati do smrti tvrdeći kako je u pravu. Jedna stvar koju ipak treba poštovati je ta što je iskren u vezi svojih postupaka. To vrijedi također i za situacije kada je totalno manipulativan. Stoji iza svojih postupaka i ne srami se reći kako se osjeća. Iz tog razloga, njegovi su postupci znatno opakiji i teški za dešifrovati, piše Atma(Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje