Petak, 1. Decembra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Ovi horoskopski znakovi će imati sreće u ljubavi tek sljedeće godine

Preuzmite sliku

Horoskop otkriva ko će upoznati srodnu dušu u 2024. Ovu priliku ne možete propustiti sve i da hoćete. Čeka vas ljubav o kakvoj ste sanjali.

Ko će upoznati srodnu dušu u 2024:

Pet sretnika zodijaka

Bik
Predstojeća godina biće veoma uspješna za usamljene Bikove. Moći ćete da izrazite svoja osjećanja osobi kojoj se dugo divite. Ova nova veza će se pokazati kao jedna od najboljih stvari koje će se desiti u narednoj godini. Tako ćete se dobro slagati da ćete čak razmišljati o tome da preduzmete ozbiljne korake kako biste zauvijek ostali sa ovom osobom. Oni koji su upravo završili romansu trebalo bi da sačekaju neko vrijeme prije nego što se nekom bace u zagrljaj. Budite strpljivi – ljubav vas neć zaobići.

Rak

Za one koji su i dalje slobodni, preporučuje se da ne izgube prisebnost, jer će prava ljubav uskoro pokucati na vaša vrata. Vihor romantičnih susreta zakačiće vas početkom godine, a do kraja proljeća shvatićete ko je vaša srodna duša i uveliko kovati planove za budućnost.  Željećete da posvetite sve svoje vrijeme ovoj osobi i trudićete se da što češće izražavate svoju ljubav.

 • Djevica

  Usamljen Djevice treba da se obrate svojim prijateljima i otvoreno im kažu da su raspoloženi da puste ljubav u svoj život. Baš 2024. godine prijatelji će se pokazati kao odlične provodadžije. Zahvaljujući zajedničkim poznanstvima, upoznaćete veoma zanimljivu osobu sa kojom ćete odmah pronaći zajednički jezik. Oni koji planiraju da se vjenčaju nemaju o čemu da brinu. Vrlo ćete se dobro slagati sa ovom osobom i otkrićete da imate mnogo toga zajedničkog.

  Škorpija

  Opet ste raspoloženi za ljubav i romantika vam je na prvom mjestu. Nezaustavljivi, težite da postignete veliki uspjeh u romantičnoj sferi u 2024. I to će se i desiti. Ove godine ćete upoznati svoju srodnu dušu – bićete na sedmom nebu.

  Vodolija

  Samci koji traže ljubav primijetiće početkom godine da im se snovi polako ostvaruju. Ne dozvolite da vas stidljivost spriječi da izrazite svoja osjećanja osobi koja vam se sviđa. Budite opušteni  sredinom proljeća ćete imati sve šanse da upoznate srodnu dušu. Međutim, ovo će zahtjevati inicijativu sa vaše strane – iskoristite svaku priliku, piše Lepota i zdravlje 

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,