Subota, 15. Avgusta 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ova tri horoskopska znaka neće vas tako lako zavoljeti

Od vašeg partnera očekujete ljubav, solidarnost, brigu i emocije. No, neke od njih nije tako lako izmamiti da izađu iz svoje “emotivne čahure”. Iako ih mnogi smatraju druželjubivim, kada je riječ o partneru, ova tri zodijaka su jako teška na emocijama, piše Azra.ba.

Djevica

Veoma teško se upuštaju u vezu, sve dok ne uspiju da osobu promjene i prilagode sebi, jer je njihov perfekcionizam izražen i kada je traženje partnera u pitanju, podjednako kao i u svim drugim životnim segmentima.

Škorpija

One su ambiciozne te stoga nemaju vremena da se upuštaju u veze koje zahtjevaju previše prilagođavanja, partneru koga tek treba da upoznaju i sa njim usklade afinitete i interesovanja. Rijetko stavljaju tuđe potrebe na prvo mjesto, ako u svom životu nisu sve doveli do perfekcije.

Ovan

Mnogima će teško će vam pasti njihova ravnodušnost i konstantna želja za pažnjom. Ukoliko imate snažan karakter, možda ćete povrijediti ego ovnu sa kojim ste u vezi i već u tom trenutku on će oko sebe podići zidove i postati veoma nepristupačan. Sposobni su da se otvore samo pred onim partnerom, pored koga osjete da bez problema mogu voditi glavnu riječ. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,